Thursday , 27 January 2022

FINALJA E AKTIVITETIT “FJALA ARTISTIKE 2021”

Në Qendrën Kulturore të Fëmijëve “Kujtim Alija” në Shkodër është organizuar këtë të marte finalja e aktivitetit “Fjala Artistike 2021”.

Aktivitet që organizohej në bashkëpunim me zyrën vendore të arsimit Shkodër dhe merrnin pjesë nxënës nga të gjitha shkollat e Bashkisë Shkodër.

Kryetari i Shoqatës së Shkrimtarëve Shkodër, Zija Vukaj thotë se fjala artistike ka nisur të zbehet në tekstet shkollore dhe i është dhënë pak vend.

Aktiviteti vinte në kuadër të javës së pavarësisë, ku Bashkia Shkodër ka organizuar një sërë aktivitetesh për festën e flamurit.

Lexoni dhe kete

“VIT TË MBARË SHKODËR”

Komisioni Dioqezian “Drejtesi e Paqe” ka organizuar ne teatrin “Migjeni” Shkoder aktivitetin e pervitshem “Vit …