Thursday , 23 February 2023

FORUM NE SHKODER NGA DHOMA AMERIKANE E TREGTISE NE SHQIPERI

Dhoma Amerikane e Tregtise ne Shqiperi ka zhvilluar paraditen e kesaj te Merkure nje forum ne qytetin e Shkodres. Drejtori ekzekutiv i dhomes amerikane te tregtise ne vendin tone, Lorenc Gjoni, permendi disa ndryshime qe dhoma amerikane e tregtise ne Shqiperi ka pasur ne fokus gjate ketij viti.

Ndersa drejtori i tatim-taksave ne Shkoder, Hysen Hysaj dhe drejtori i doganave, Helidon Bele, e vleresuan si pozitiv kete takim, me qellim zgjidhjen e problemeve te perditshme.

Cdo vit behen nje ose dy takime me drejtorine e pergjithshme te doganave dhe tatimeve per te pare shqetesimet e bizneset dhe se si mund te bashkepunohet me mire me institucionet qe biznesi te mbaroje pune sa me shpejt.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit të vogël në skemën e TVSH-së është një …