Thursday , 23 February 2023

Fushate vaksinimi kunder terbimit

Ne drejtorine e Bujqesise ne Shkoder eshte organizuar seminari rreth  “Vaksinimit Oral te Dhelprave” pasi semundja e terbimit eshte e pranishme ne vendin tone , kete e ben te ditur edhe kryeveterineri ne Drejtorin e Bujqesise , Selim Kraja.Per te parandaluar perhapjen e kesaj semundje dhe per ta zhdukur ate plotesishte duhet te vaksinohet e gjithe popullata e dhelprave sepse ato jane percjellset kryesore te semundjes se terbimit. Ky program vaksinmi eshte zbatuar nga Sherbimi Veterinar Shteteror ne bashkepunim me Bashkimin Evropian

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” Ă«shtĂ« festivali i parĂ« i skulpturave tĂ« artit nĂ« rĂ«rĂ«. …