Thursday , 23 February 2023

“GISHTËZAT”, SHFAQJE PËR FËMIJË NË AMBIENT TË HAPUR

E kishin përgatitur shfaqjen që të jepet në teatrin “Migjeni”, një shfaqje për fëmijë, me kukulla, por që janë detyruar që këtë shfaqje fëmijëve të Shkodrës t’ua servirin në një vend tjetër, në oborrin e një restoranti, që ka hapur dyert duke për fëmijët.

“Gishtëzat” nga Hans Kristian Andersen dhe në regji të Merita Smajës u shfaq në ambient të hapur, për drejtoreshen e Teatrit “Migjeni” Shkodër Rita Gjeka kjo mënyrë është një nga mënyrat por ne nuk mund të qëndrojmë pa ju dhënë fëmijëve kënaqësine e Shfaqjes.

Por kur do hapen teatrot? Gjeka madje ironizon duke thënë se pret ndonjë status në Facebook pasi edhe shteti po drejtohet në FB.

Rreth 100 fëmijë ishin të pranishëm duke ndjekur këtë shfaqje për ta.

Lexoni dhe kete

FESTIVALI LULEBORË NË EDICIONIN E 6-të

Në moderimin e shkodranit të natyralizuar Enkel Demi dhe këngëtarës së mirënjohur shkodrane Rosela Gjylbegu …