GJAKMARRJA FENOMEN SHQETESUES NE LEZHE

Gjakmarrja vijon të mbetet fenomon shqetësues në të gjitha vendin. Sipas të dhënave zyrtare vetem në qarkun e Lezhës janë 35 familje të ngujuara, pjesa më e madhe e të cilave janë të ardhura nga zonat verilindore.

Misionari i Pajtimit të Gjaqeve Pjeter Gjoka thotë se Lezhën e shohin si vend të qetë për të jetuar, ndërsa situata për këta familje është mjaft e vështire.

Konfliktet e pronësisë janë shkaku kryesor i krimeve, thotë misionari i Pajtimit të Gjaqeve Pjeter Gjoka. Falë punës së misionareve të Pajtimit prej dy vitësh është arritur që të mos ketë asnjë fëmije të ngujuara dhe ata ndjekin rregullisht shkollën.

Lexoni dhe kete

U RINDERTUA PAS TERMETIT, PALLATI NE LEZHE I KYÇUR

I inauguruar prej gati 1 muaj nga kryeministri Edi Rama, pallati 88 në lagjen “Skëndërbeg”, …