GJUETIA E PALIGJSHME NË LIQENIN E SHKODRËS

Përmbytjet e shkaktuara nga liqeni i Shkodrës nuk kanë sjellë dëme në fushën e peshkimit.

Shprehet kështu drejtori i organizatës së menaxhimit të peshkimit Shkodër, Arjan Çinari. Ai foli edhe për gjuetinë e paligjshme, duke thënë se çdo gjë është në kontroll.

Ndër të tjera, Çinari tha se nuk ka pasur shkelje në kohët e fundit.

Lexoni dhe kete

MATURANTËT NË PROTESTË PËR PROVIMIN E MATEMATIKËS

Në mes të provimeve, maturantët në vend kanë nisur sot protestat. Maturantët nga gjimnaze të …