Harito: Vendimet e gjykates, 20 mln leke dem shtetit!

Vendimet e gjykatave per te rikthyer ne pune personat e administrates publike te hequr padrejtesisht I ka kushtuar buxhetit te shtetit nje dem prej 20 milion lekesh. Nje fakt I tille u be public nga ministria e shtetit per inovacion dhe administrate publike Milena Harito gjate nje takimi te organizuar me student te nivelit master mbi informimin e konkurseve per administraten publike dhe vendet vakante

Ne lidhje me shkurtimet qe po behen ne administraten publike duke ju referuar kryesisht administrates se qarkut Shkoder Harito tha se kjo eshte ne kuader te reformes territoriale ndersa 61 bashkite do te riformohen

Takimi kishte si synim q t rris njohurit, interesin dhe besimin n konkurset per punesim ne administrate publike.

Lexoni dhe kete

ISH PRESIDENTI NISHANI VIZITON MUZEUN “DEDË GJON LULI”

Me ftese te pasardhesve te heroit dhe atdhetarit te shquar Ded Gjon Lulit, komandit te …