Tuesday , 16 August 2022

HARTA E RE GJYQËSORE, REAGON AVOKATI APOLLON HAXHI

Reduktimi i numrit të gjykatësve dhe prokurorëve si shkak i proçesit të vettingut ka bërë që Ministria e Drejtësisë në bashkëpunim me Këshillin e Lartë Gjyqësor të hartojnë një hartë të re gjyqësore.

Si rezultat i kësaj, rreth 19 gjykata në rang vendi pritet të mbyllen.

Avokati Haxhi thotë se ky është një minus i madh për shërbimet ndaj qytetarëve dhe ka një kosto të madhe për to. Sipas tij, do të krijohet një kolaps dhe paralajmëron se do rrisin kostot ndaj qytetarëve.

Sipas Haxhit, duhej të ishte marrë mendimi i Dhomës Kombëtare të Avokatisë për këtë çështje.

Lexoni dhe kete

BABANI: SITUATA E ZJARREVE NË VAU I DEJËS E RËNDUAR

Kreu i Bashkisë Vau i Dejës, Mark Babani, ka folur për situatën e zjarreve pas …