Thursday , 23 February 2023

HARTA GJYQESORE, AVOKATET PERSHKALLEZOJNE REAGIMIN

Dhoma Vendore e Avokatisë Lezhë ka përshkallëzuar regimin kunder hartes së re gjyqësore. Këtë të hënë avokatet u mblodhen para Gjykatës së Lezhës, duke prezantuar hapat që do ndërmerren me bojkot dhe të masave të sigurisë në datat 21 dhe 22 qershor si dhe organizimin e protestave qytetare në Lezhë, Kurbin dhe Kruje.

Avokat Ndre Molla u bëri thirrje qytetareve që ti bashkohen protestave kunder hartës së re gjyqësore, ndërsa akuzoi unionin e gjyqtareve të cilet për interesin personal janë bërë pale me të keqen.

Bojkoti i avokateve ka sjell bllokim te dhjetra seancave gjyqësore në Gjykatat e Lezhës, Kurbinit dhe Krujes.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …