Thursday , 23 February 2023

HYSA: MBETET PROBLEM LESHIMI I KUPONEVE

Bizneset ne zonen e Shirokes jane totalisht te licensuar, por problem mbetet leshimi i kuponit. Per drejtorin e tatimeve Hysen Hysa leshimi i kuponit duhet te jete edhe ne kulturen e klientit qe ta kerkoje ate.

Aktualiasht puna e tatim-taksave ka kaluar ne zyre duke monitoruar bizneset

Hysa e konsideron Shkodren tejet pozitive krahasuar ne qytetet e tjera persa i perket licensimit te subjekteve. Ndersa evidenton mungesen e inspektoreve, te cilet nuk jane te mjaftueshem per kryerjen e kontrolleve ne terren.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit të vogël në skemën e TVSH-së është një …