Thursday , 23 February 2023

HYSA:ÇMIMET NE FOKUS TE KONTROLLEVE DERI ME 31 DHJETOR

Tregjet ne qytetin e Shkodres do te kontrollohen gjate periudhes se prag-festave nese ka luhatje çmimesh apo jo.

Deklarata erdhi nga drejtori i tatim-taksave Hysen Hysa i cili tha se fokusi ne kete periudhe eshte konstatimi i ęmimeve dhe perputhja me çmimin e vendosur ne kuponin tatimor.

Çdo vit rritja e çmimeve ne prag te festave te fundvitit ka qene nje fenomen i zakonte ku tregtaret rrisin çmimet ndaj produketeve te tyre. Kete vit tatim-taksat thone se kjo gje nuk do te ndodhe pasi nese konstatohet atehere tregtaret do te gjobiten per evazion fiskal.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit tĂ« vogĂ«l nĂ« skemĂ«n e TVSH-sĂ« Ă«shtĂ« njĂ« …