Monday , 17 January 2022

I VIHET FLAKA VEND-GRUMBULLIMIT TË MBETURINAVE NË LAÇ

Laçi është zgjuar këtë të shtunë i mbuluar nga tymi. Gjatë natës i është vënë flaka vend-grumbullimit të mbeturinave në kodrat e qytetit.

Për të normalizuar situatën në vend-grumbullimin e plehrave kanë mbërritur fadroma dhe zjarrfikësit e Laçit.

Ndërkohë, kryetarja e Bashkisë Kurbin, Majlinda Cara, bën me dije se zjarri është i qëllimshëm dhe se në këtë vend kishte 1 vit e gjysëm që nuk depozitoheshin mbetje, pasi dërgoheshin në landfillin e Bushatit.

Në orët e drekës, flakët e zjarrit janë vënë nën kontroll.

Lexoni dhe kete

AVOKATËT E LEZHËS KUNDËR HARTËS SË RE GJYQËSORE

Edhe avokatët e Lezhës kundështojnë projektin e hartës së re gjyqësore, e cila parashikon shkrirjen …