Thursday , 23 February 2023

ILIR META NE FAMILJEN BOKRINA

Do marrim masa te forta qe tragjedi te tilla mos te ndodhin ne vendin tone. Ka qene ky zotimi i Presidentit Ilir Meta, gjate vizites ne familjen e Admir Bokrina ne Oblike i cili humbi jeten si shkak i shembjes se ures Morandi nd Gjenova te Italise.

Presidenti i vendit Meta u shpreh se kjo eshte nje tragjedi qe as kush nuk e donte por do sherbeje si reflektim per veprat tona qe te marrim masat per sigurine tyre.

Admir Bokrina 30 vjec nga Oblika dhe Marjus Djerri 21 vjec nga Durresi jane dy shqiptaret qe kane humbur jeten ne tragjedine e Gjenovas.

Lexoni dhe kete

VIJON OPERACIONI POLICOR “FIJET”

Policia e Shtetit vijon me fazën e dytë të planit operacional policor të koduar “Fijet”. …