Thursday , 23 February 2023

INSPEKTORE TE TATIMORES PRANE DOGANES

Nje muaj me pare shefi i hetimit tatimor Pal Lera deklaroi se ne dogana mund të kaloj mall i pa deklaruar. Kjo ka bere qe drejtoria e pergjithshme e tatimeve prej 10 ditesh te dergoje inspektoret e saj prane drejtorise se doganave ne menyre qe te jete nen kontroll gjithcka qe kalon ne doganen e Shkodres.

 

Po ashtu bizeneset qe paraqesin rrisk vijojne te jene nen vezhgimin e tatimeve ku 4 deri ne 6 grupe inspektoresh cdo dite jane ne terren

Disbalancat mes doganave dhe tatimeve edhe me heret kane qene nje problem, ku tatimet kane patur me shume te ardhura. Ne bizneset e Shkodres vijon akoma inventarizimi i mallrave te pa deklaruar.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit tĂ« vogĂ«l nĂ« skemĂ«n e TVSH-sĂ« Ă«shtĂ« njĂ« …