Monday , 30 January 2023

“INSTINKT… APO PËRCAKTIM HYJNOR”

“Instinkt… apo përcaktim hyjnor” titullohej libri i dr.Sheuki Ebu Khalil, i përkthyer në shqip nga teologu Lavdrim Hamja. Promovimi i këtij libri erdhi nga Myftinia Shkodër në oborrin e xhamisë “Ebu Beker”.

Teologu Hamja thotë se argumentet e besimit në Zot janë të pa kundërshtueshme dhe të qarta…

Libri tregon se kjo botë, me gjithçka që ka brenda saj, ka Zotin dhe Krijuesin e saj, i cili e ka përcaktuar çdo gjë në mënyrën më të saktë dhe më fuksionale të mundshme.

Lexoni dhe kete

AHMET PRENÇI PROMOVON ROMANIN “ANJA”

Ahmet Prençi pas një pune 25 vjeçare në Policinë e Shtetit dhe në Prokurori, duke …