Thursday , 23 February 2023

“INTELECTUS” NË QENDRËN “ARKA”

Shkrimtari Besnik Mustafaj ka qenë i ftuar në Qëndrën Rinore “Arka” në kuadër të “Intelektus” moderuar nga Aleks Dushi.

Mustafaj u shpreh se ka zgjedh mes letërësisë dhe politikës se tashmë i është përkushtuar letërsisë. Ndërsa vetë politika është dramë dhe personazhet e tij sillen rreth politikës…

Besnik Mustafaj i pyetur nëse ka rënie të leximit të librit ai shprehet se nuk është pesimist por as optimist, por problemin e sheh më thellë tek rinia e cila po shkëputet nga leximi i libit dhe se një shoqëri që nuk lexon bëhet sipërfaqësore…

Besnik Mustafaj ish ministër i jashtëm i Shqipërisë, diplomat karriere nuk është shkëputur asnjëherë nga letërësia pasioni i tij i parë.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …