Thursday , 23 February 2023

INTESA SANPAOLO SEMINAR PER GRATE NE BIZNES

Banka Europiane pr Rindrtim dhe Zhvillim dhe Intesa Sanpaolo Bank n Shqipri kan zhvilluar n Shkodr nj seminar pr grat n biznes me qllim promovimin e pjesmarrjes s grave siprmarrse n ekonomi. Drejtuesja e departamentit te biznesit te vogel ne banken Intesa Sanpaolo tha se risite ne kete bake jane te medha me ne fokus grate

 

Po ashtu grate jane me te kujdesshme ne dhenien apo shlyerjen e kredive, ndersa Intesa ka 46% te klienteve femra

 

Programi ofron kshillim, trainim dhe mbshtetje afatgjat pr ti ndihmuar grat siprmarrse t ken akses n njohurit t cilat jan faktor ky pr rritjen. Programi mbshtetet njkohsisht nga qeverit prkatse t Italis, Suedis, Luksemburgut dhe nga Fondi Special i Aksionerve t BERZH. Q prej fillimit t operacioneve n Shqipri, BERZH ka investuar gati 1 miliard euro n 70 projekte n sektor t ndryshm t ekonomis s vendit. Banka Intesa Sanpaolo Albania renditet e treta sa i takon aseteve n Sistemin Bankar Shqiptar, duke qn prezenteme 32 deg n 12 qytete dhe shrbyer rreth 165,000 klientve. Shkodra hapi siparin e nje sere seminaresh qe do te zhvillohen net e gjithe vendi.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit të vogël në skemën e TVSH-së është një …