Tuesday , 16 August 2022

INVESTIMET E BASHKISË SHKODËR NË RRUGË

Një tjetër rrugë ka përfunduar rikonstruksionin në lagjen nr. 2 të qytetit të Shkodrës.

Është një degëzim i rrugës “Ibrahim Rugova”, një zonë me densitet të lartë banesash rezidenciale dhe që e kishte të nevojshme ndërhyrjen.

Gjithashtu, Bashkia ka ndërhyrë edhe në zonën e ish- Divizionit apo rruga e “Korpusit” në lagjen nr. 2 të qytetit.

Ky është një investim i Bashkisë së Shkodrës me vlerë 21,3 milion lekë, prej të cilit përfitojnë rreth 500 familje në këtë zonë.

Lexoni dhe kete

BABANI: SITUATA E ZJARREVE NË VAU I DEJËS E RËNDUAR

Kreu i Bashkisë Vau i Dejës, Mark Babani, ka folur për situatën e zjarreve pas …