Tuesday , 16 August 2022

INVESTIMET NË SHKOLLAT E BASHKISË SHKODËR

Kryetarja e Bashkisë Shkodër, Voltana Ademi, ishte e pranishme në shkollën “Dëshmorët e Prishtinës” në ditën e parë të vitit të ri shkollor.

Në një prononcim për mediat, Ademi foli për rikonstruksionin e shkollave dhe investimet e realizuara.

Ajo u ndal për të folur edhe për sistemin e ngrohjes, ku tha se brenda 1 viti parashikohet të hiqet ngrohja me gaz.

Ademi uroi nxënësit që këtë vit të mos kemi pengesa si ato të vitit të kaluar.

Lexoni dhe kete

BABANI: SITUATA E ZJARREVE NË VAU I DEJËS E RËNDUAR

Kreu i Bashkisë Vau i Dejës, Mark Babani, ka folur për situatën e zjarreve pas …