Saturday , 4 February 2023

INVESTIMI I BASHKISË SHKODËR NË RRUGËN “DRAGUSHEJ”

Bashkia e Shkodrës po finalizon një tjetër investim infrastrukturor, duke përmirësuar ofrimin e shërbimeve për komunitetin.

Pasi janë përmbyllur punimet nëntokësore, po shkon drejt përfundimit edhe sistemi i asfaltimit të rrugës “Dragushej” dhe hapësirave mes pallateve të banimit përreth saj. Vlera e këtij investimi shkon në afro 12 milion lekë të reja…

Spahia garantoi qytetarët se vëmendja e bashkisë do të jetë e shtuar për nevojat e tyre.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJA E PRESIDENTIT TË RI NË MAL TË ZI

I rrëzuar në parlament, por me mandat teknik për këtë detyrë, kryeministri i Malit të …