Friday , 17 September 2021

ISHP APEL NDAJ QYTETARËVE PËR VAKSINIMIN

Ekspertët e Institutit të Shëndetit Publik këshillojnë qytetarët që kanë mbi 6 muaj që e kanë kaluar COVID, të vaksinohen sepse nxisin antitrupat.

Gjatë muajit të hapur të vaksinimit për qytetarët mbi 18 vjeç do të përdoren vaksinat Coronavac, Astrazeneca dhe Pfizer, por kjo e fundit vetëm për të sëmurët kronike.

Menaxherja e Programit Kombëtar të Vaksinimit, Erida Nelaj, thotë se duhet edhe të zbatohen masat për tu mbrojtur.

Siç dihet, në vendin tonë në ditët e fundit është konfirmuar edhe prezenca e variatit Delta.

Lexoni dhe kete

DITA E DYTË, PUNËTORËT DITOR NUK LEJOHEN TË HYJNË NË MAL TË ZI

Serish problematika ne kufirin e Hanit te Hotit me kalimin e punonjesve shqiptar ne Mal …