Thursday , 23 February 2023

K.BASHKIAK DISKUTON PER VLLAZNINE

Mbledhja e radhes e keshillit Bashkiak Shkoder konkretisht e parafundit deri ne zgjedhjen e keshillit te rid he riformimit te tij ka nisur me debate. Diskutimet kane qene te menjehershme ne momentin qe nen kryetari I Bashkise Shkoder Ahmet Omi njoftoj se Luka I ka deleguar kopetencat per Klubin Vllaznia deri ne fund te ketij viti,

Ndersa keshilltaret kane reaguar menjehere duke kerkuar qe te mblidhet asambleja per te paraqitur nje raport mbi Vllaznine.

Megjithate ne fund te mbledhjes se keshillit bashkiak jane miratuar te gjitha pikat e rendit te dites perkatesisht Njoftimi I doreheqjes se Irma Koplikut dhe zevendesimi nga Lin Guri.Projekt vendim per dhenjen e ndihmes ekonomike dhe invaliditetit per muajn maji 2015.Projekt vendim per dhenjen e ndihmes ekonomike per 3 familjare te cileve u eshte djegur shtepia. Si dhe akordim per tituj nderi ne diss fusha te ndryshme..

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …