Thursday , 23 February 2023

KAMPIONATI I SHAHUT “ÇESK JUBANI”, MBYLLET FAZA E DYTË

Kampionati i Shahut “Çesk Jubani” ka mbyllur këtë të mërkurë fazën e dytë të tij. Një kampionat që organizohet nga Bashkia Shkodër në bashkëpunim me Drejtorinë Rajonale të Arsimit, Qendrën Kulturore të Fëmijëve, Qendren Rinore Atelie.

Faza e dytë synonte evidentimin dhe promovimin e shahistëve më të mirë të gjimnazeve të qytetit të Shkodrës për vajza dhe për djem.

Shahu është një nga sportet më tradicionale në Shkodër, ku nuk kanë munguar kampionët kombëtarë si për meshkuj ashtu edhe për femra.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …