KANDIDATI SOCIALIST, ILIR BEQAJ, TAKIM ME BANORËT E VELIPOJËS

Kandidati për deputet, i katerti në listën e PS në Shkodër, Ilir Beqaj, ka zhvilluar një takim me banoret në Velipojë.

Beqaj foli për plan-zhvillimin që do të vitalizoje turizmin ne Velipoje.

Në vjeshte do të filloje investimi 4 milion dollare të nenstacionit të Velipojes për energjine elektrike dhe investime në infrakstrukture dhe hoteleri.

Koordinatori Politik për Qarkun Shkodër mori mbeshtetjen që vota e Velipojes me 25 Prill do të shkoje për Partine Socialiste.

Lexoni dhe kete

DYSHIMET PËR NUMËRIMIN E VOTAVE

Kreu i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi, bëri me dije do të ketë këqyrje …