Tuesday , 16 August 2022

KANDIDATI SOCIALIST ILIR BEQAJ TAKIM ME FERMERET

Kandidati per deputet i Partise Socialiste, Ilir Beqaj, takoi fermere te cilet kane perfituar nga vendimet e qeverise per naften pa taksa per bujqesine.

Beqaj theksoi mbështetje për fshatin duke nisur nga disa programe qe jane shume te rendesishme, si shpenzimet e punimeve te mekanikes bujqesore jane pergjysmuar, me naftë pa taksa, me më shumë vaditje dhe kullim, me më shumë subvencione me impute bujqësore pa TVSH…

Fermeri ne Bashkine Vau-dejes konfirmoi qe aplikimi ne skemen e naftes ne bujqesi ka sjelle rezultate positive dhe ndihme finaciare per ta, keshtu nafta per fermeret nuk ka me taksa direkte. Kjo ka dhene efekte direkte tek shpenzimet dhe te ardhurat e fermereve me NIPT.

Lexoni dhe kete

PD: BORDET E TRANSPARENCËS BASHKËPUNËTORË NË VJEDHJE

Partia Demokratike vijon akuzat ndaj Bordit të Transparencës përsa i përket lëvizjes në çmime të …