Thursday , 23 February 2023

“KARNAVALE NË KATEDRALE”

Këngë, sfilatë me maska, bejta dhe petulla. Karnavalet janë festuar edhe në katedralen e Shkodrës. Ka qenë famullia e Shën Shtjefnit Shkodër që ka organizuar një aktivitet me fëmijët e kësaj famullie. Para fëmijëve për këtë aktivitet foli edhe famullitari i Shkodrës, Dom Vlash Palaj.

Aktiviteti u organizua në oborrin e kësaj katedrale, dhe merrnin pjesë edhe fëmijë të qytetit të Shkodrës.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …