Thursday , 23 February 2023

KEPI: KEMI PATUR KONTROLLE NGA AUDITI

Ndermarrja e ujesjelles-kanalizme ka patur ne menyre te vazhdueshme kontrolle si nga ana e Bashkise Shkoder ashtu edhe nga kontrolli I larte I shtetit. Fjalet qe fliten ne mbledhje te institucioneve te tjera jane vetem thashetheme, une nuk kam asnje kerkese ne menyre zyrtare. Ne kte menyre eshte shprehur drejtori I ujesjelles kanalizime Leonard Kepi mbi aludimet se disa punonjes e kesaj ndermarrje marrin rrogen nderkohe qe nuk jane as ne Shqiperi

FOTO KEPINdermarrja e ujesjelles-kanalizime eshte shigjetuar disa here edhe nga ana e keshillit bashkiak te cilet kane kerkuar list-prezencen e punonjesve te saj. Drejtori Kepi shprehet se eshte I gatshem ndaj do kontrolli.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …