Thursday , 23 February 2023

“KOLIQIANA” NË NATËN E PESTË

“E gjeti mbas shimshirit” dramatizim i tregimit te Ernest Koliqit erdhi nen regjine e Merita Smaja ne kuader te festivalit “Koliqiana”, qe organizohet nga Teatri “Migjeni” i Shkodres.

Nje histori pasioni dhe dashurie femijesh qe ritregohet edhe nje here ndersa sot ata jane me te rritur. E nderthurur me kenge dhe me balet erdhi krejt ndryshe ky tregim…

“Koliqiana” vijon rrugetimin me shfaqjet neper vende te ndryshme te Shkodres.

Ky festival dhe gjitha shfaqjet jane filmuar te plote nga TV Rozafa.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …