Thursday , 23 February 2023

“KONFERENCA E 8 SHKENCORE NDERKOMBETARE” NE ULQIN

Instituti per Kerkime Shkencore dhe Zhvillim ne bashkepunim me Komunen e Ulqinit ka organizuar Konferencen e 8-te Shkencore Nderkombetare. Tema e kesaj konference ishte: “Roli dhe efektiviteti i investimeve ne procesin e integrimit te shoqerive ballkanike pas Marreveshjes se Stabilizim Asocimit”. Drejtuesi i Institutit per Kerkime Shkencore dhe Zhvillim, Elez Osmani foli per qellimet e konferences.

Ndersa, kryetari i Komunes se Ulqinit, Nazif Cungu, theksoi sfidat kryesore te Malit te Zi ne rrugen drejt antaresimit ne Bashkimin Evropian.

Ne kete konference moren pjese shkencetar, akademik dhe ekspert te fushave te ndryshme nga Mali i Zi dhe vende tjera te Ballkanit, qe kishin si synim shkembimin e ideve dhe mendimeve mbi sfidat dhe mundesite e investimeve.

Lexoni dhe kete

NĂ‹ MAL TĂ‹ ZI “KRISJE” BRENDA SHUMICES

Ă‹shtĂ« konstituar parlamenti i ri i Malit tĂ« Zi ku pĂ«r herĂ« tĂ« parĂ« Millo …