Thursday , 23 February 2023

KONKURS MES NXENESVE INSTRUMENTIST NE LEZHE

Nxënësit instrumentist në Lezhë u vunë përballë njëri tjetrit, në një konkurs të organizuar nga Qendra Kulturore e Fëmijeve “Gjergj Lacaj” në bashkëpunim me Zyren Arsimore.

Instrumentistet e vegjel luajten pjesë të ndryshme muzikore, teksa pjesa më e madhe e tyre ishin nga shkolla e muzikës “Besëlidhja.

Qëllimi i aktiviteve të tilla është evidentimi dhe mbështetja e talenteve në fushen e muzikës.

Këta instrumentist shihen mjaft premtues për të ardhmen, ndërsa u vleresuan me çmime 3 nga 18 konkurentet.

Konkursi mes nxenesve zgjati rreth dy ore, ndersa interpretimet e tyre terhoqen vemendjen e shume te pranishmeve te cilet kishin mbushur sallen e qendres kulturore te femijeve.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …