Thursday , 23 February 2023

KRIZA ENERGJITIKE DHE MASAT E OSHEE SHKODËR

Në një prononcim për mediat, drejtori i OSHEE rajoni Shkodër, Armand Zhuka, foli për masat e ndërmarra nga ky institucion. Zhuka tha se zonat më problematike janë ato periferike në qytet dhe ato malore.

Ai garantoi se nuk do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike këtë dimër në Shkodër…

Në fakt, ky dimër parashikohet i vështirë për familjet shqiptare, si shkak edhe i krizës energjitike.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …