Saturday , 27 November 2021

KURBIN, FSHATI ZHEJE “MBULOHET” NGA MBETJET

Këto pamje vijne nga fshati Zhejë i Kurbinit. Tonelata mbetjesh hidhen çdo ditë ngjitur me varrezat e këtij fshati e më pas ju vihet flaka.

Kjo situatë vijon prej shumë kohësh, duke krijuar ndotje mjaft të madhe në të gjithë zonen.

Banoret thonë se janë ankuar disa herë për këtë problematike, por shqetësimi i tyre nuk është marrë në konsideratë nga pushteti vendor.

Mbetjet pranë varrezave të fshatit Zhejë shkarkohen kryesisht gjatë oreve të natës, ndërsa në zonë ka dhe mungesë kontenieresh për hedhjen e mbeturinave.

Lexoni dhe kete

MORI KRITIKA NGA KRYEMINISTRI EDI RAMA

Pas kritikave të drejtpërdrejta që mori nga kryeministri Edi Rama, Bashkia Malësi e Madhe ka …