Friday , 3 February 2023

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. Velipoja është përzgjedhur si plazhi ideal për këtë aktivitet, që ka mirëpritur artistë nga vende të ndryshme të botës.

Beskida Kraja, ideatore e këtij festivali, tha se ky festival synon që ta vendos Velipojën në hartën e këtyre festivaleve që në vende të tjera kanë përmasa të mëdha…

Festivali përmbyllet të shtunën, ndërsa skulpturat që po punohen janë domëthënëse, si prsh Nënë Tereza apo gjendjet emocionale të fëmijëve.

Lexoni dhe kete

PELEGRINAZH NGA POETË DHE SHKRIMTARË TE VARRI I DOM NDRE ZADEJA

Shkrimtar nga e gjithë Shqipëria kanë marrë pjesë në pelegrinazh në shenjë nderimi dhe përkujtimi …