Thursday , 23 February 2023

LARGIMI I DREJTORES SË SHKOLLËS “NDOC MAZI” NGA DETYRA

Nxënës, prindër dhe mësues të shkollës 9-vjeçare “Ndoc Mazi” në qytetin e Shkodrës dolën këtë të premte në një protestë, duke bojkotuar mësimin. Shkak është bërë largimi i drejtores së shkollës, Valbona Idrizi, që sipas prindërve është bërë për qëllime politike.

Në mbështetje të drejtores ishin edhe mësuese të shkollës…

Prindërit paralajmërojnë se do të ketë bojkot total të mësimit në ditët në vijim nëse drejtorja nuk rikthehet në punë.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …