Tuesday , 26 October 2021

LEZHA MIREPRET “OREN POETIKE”

Ora poetike është ndalur në Lezhë. Ky aktivitet u organizua nga Klubi Letrar “Ndoc Gjetja”, në nder të poetit dhe shkrimtarit Preç Zogaj dhe Piktorit Pashk Përvathi.

Poezitë e shkrimtarit Lezhjan erdhen nën interpretimin e aktores dhe këngëtares Justina Aliaj, metafor malli u mbajten edhe në kuader të ditës së Shtegtarit.

Për të nxitur veprimtarinë për të rinjtë, por edhe për ndarjen e eksperiencave dhe mendimeve, klubi letrar “Ndoc Gjetja” organizon herë pas here aktivitete të tilla poetike.

Lexoni dhe kete

SHKODËR, FAMULLIA MERR EMRIN “ZOJA E SHKODRËS”

Besimtarët katolikë në Shkodër kanë kremtuar Festën e Zojës së Shkodrës, pajtores së qytetit. Festa …