Thursday , 23 February 2023

LEZHA PJESE E KORRIKULES STUDIMORE

Destinacion i plote dhe i kompletuar ku duhet te orientohen te rinjte apo studentet qe kane ne objetiv punesimin ne turizem. Lezha ka kete vlersim ne fakultetin e Turizmit prane universitetit aleksander moisiu ne durres qe e ka perfshire kete zone ne kurrikulen e saj studimore pikerisht pershkak te vlerave qe ka kjo zone. Ekspertja e turizmit dhe pedagogia e ketij universiteti Brunilda Licaj thote se Lezha eshte nje mundesi per te eksploruar dhe se te rinjte dhe vecanarisht studentet duhet te orintohben drejt zbulimit te shqiperise dhe kjo si nje mundesi per te ju ofruar me shume edhe vizitoreve e turisteve te huaj.

Vizita te tilla njohejeje jane te nevojshme per te prekur nga afer vlerat dhe trashegimin e vendit tone dhe ku sigurisht Lezha eshte nje pjese e rendesishme e kurrikules per studentet qe sipas shefes se departamentit te turizmit Majlinda Muka jane mundesi per pregatitjen e ketyre studenteve.

Vizitat ne Lezhe te studenteve nga universiteti aleksander moisiu jane bere nje tradite tashme, ndersa vazhdimisht njihen me dicka te re qe kjo zone e ofron per vizitoret e saj.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …