Friday , 22 October 2021

LEZHA “PUSHTOHET” NGA QENTE ENDACAKE

Qentë endacake janë kthyer në një shqetësim serioz në qytetin Lezhës. Ata janë kudo, në rrugë e lagje.

Shumë prej tyre janë qen të braktisur nga pronarët, e të tjerë të sjelle nga zona të tjera. Të pranishëm në çdo zonë të qytetin historik, qytetarët thonë se kanë frikë të lëvizin, pasi kopeja e qenve shpesh bëhen agresiv nga uria dhe i sulmojnë.

Kjo situatë vijon prej kohësh dhe ende nuk është marrë asnjë masë për ti dhënë zgjidhje kësaj problematike që është kthyer në shqetësim dhe rrezik serioz për qytetaret në çdo orë të ditës apo natës.

Lexoni dhe kete

SHKODËR, 20 VIKTIMA NË 2 VITET E FUNDIT TË TRAFIKIMIT TË QËNIEVE NJERËZORE

Trafikimi i qënieve njerëzore vijon të jetë një fenomen shumë i përhapur në shoqërinë shqiptare. …