Thursday , 23 February 2023

LEZHE, INSTITUCIONET SHTETERORE DEBITORE NDAJ UJESJELLESVE

Insitucionet shtetëtore në Lezhë janë debitoret me të mëdhenjt ndaj ndërmarrjeve të Ujesjellës Kanalizme.Konstatimi ka ardhur nga Task-Forca e ngritur për ujin në përbërje të së ciles janë përfasues të prefektures, bashkive dhe ndërmarrjes së Ujesjellsave.Përgjegjësi i i Sektorit të Kopetencave Vendore në Prefekturen e Lezhës, Ndoc Zogu, u shpreh se borxhin më të madh ndaj ujesjellësit e ka Bashkia e Lezhës i cili kap vleren 20 milion lekesh të reja, ndërsa ka bërë të ditur se nuk do të ketë tolerime ndaj abuzuesve me ujin e pijshem.

Gjatë dites së merkure prefekti i Lezhës Gjergj Prendi, pritet të thirre në një takim drejtuesit e insitucioneve që janë debitore ndaj Ujësjellasve, ku do të tju kërkohet shlyerja e detyrimeve.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …