LIGJI I RI PËR SPORTIN, SK VLLAZNIA DO KTHEHET NË SHOQATË

Ligji i ri i sportit ka bërë që shumë shpejt edhe Sportklub Vllaznia të kthehet në shoqatë.

Për këtë, paraditën e kësaj të hënë në sallën e Këshillit Bashkiak Shkodër u organizua një takim informues me shoqatat sportive, ku u diskutuan fushat prioritare mbi bazën e të cilave do bëhet shpallja e thirrjes publike për projekt-propozimet.

Në institucionin e Sportklub Vllaznia mbështeten 350 sportistë.

Lexoni dhe kete

KRIM MJEDISOR NE RRUGEN E SHENGJINIT

Mbetje peshku dhe gjallesave të tjera ujore kanë mbulur rrugen drejt zones turistike të Shëngjinit. …