Monday , 20 September 2021

LOJERA DHE ARGETIM PER FEMIJET NE SHENGJIN

Këto pamje vijne nga bregdeti i Shëngjinit. Krahas plazhit, këtë sezon turistik është menduar edhe për argetimit e fëmijeve.

Për të ndikuar sadopak në rritjen e kenaqesise tek femijet, Drejtoria e Sporteve në Bashkinë Lezhë është angazhuar në organizime te ndryshme që kanë si synim aktivizimin e fëmijeve sëbashku me prinderit.

Drejtoresha e sporteve Mimoza Shtjefni thote se kjo do të vazhdojë deri në fund të sezonit duke u shtrirë pergjatë gjithë vijes bregdetare.

Fëmijet po argetohen në aktivitet që po organizohen, ndërsa protagoniste janë bërë edhe prinder e gjysher.

Sezoni turistik në Shëngjin po afron pikun dhe numri i pushuesve përgjatë vijes bregdetare është maksimal, duke i dhënë frymarrje sektorit të turizmit pas një viti të vështire si shkak i pandemisë COVID-19.

Lexoni dhe kete

PUNIME ARTIZANALE ME MBETJE

Nga dëshira për të mbrojtur mjedisin si ekspert turizmi mësoi dhe një zanat. Erjon Elmazi …