Thursday , 23 February 2023

LUMI DRIN “MBULOHET” NGA PESHQ TE NGORDHUR

Kjo ishte pamja e Lumit Drin në Lezhë këtë të merkure. Peshq te ngordhur kanë dalë në siperfaqen e ujit, pergjatë gjatësisë se Lumit nga Balldreni deri në grykederdhje në det.

Peshqit e ngordhur jane konstatuar që prej pasdites të së martes, ndërsa ende nuk dihet shkaku i kesaj situate. Peshkatare e qytetare kërkojnë identifikimin dhe ndëshkimin e personave përgjegjes.

Inspektoriati i Mbrojtës së Territorit dhe Agjensia rajonale e Mjedisit kanë nisur verifimet në terren per zbulimin e shkakut të ngordhjes së peshqeve, që dyshohet të ketë ardhur nga gjuetia me dinamit apo derdhja e lendeve te rrezikshme ne lum.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …