Tuesday , 16 August 2022

MALOTA: VLLAZNINË E SHOH NË KUPAT E EUROPËS

Vllaznia vijon përgatitjet për gjysmën e dytë të sezonit duke zhvilluar stërvitjet në Ohër dhe krahas tyre po bën edhe disa ndeshje miqësore që do t’i shërbejnë stafit teknik për të konsoliduar edhe më mirë skuadrën. Por ndërkohë edhe në rradhët e futbollistëve ka optimizëm për një paraqitje të mirë në gjysmën e mbetur të sezonit.

Kjo reflektohet edhe në fjalët e mbrojtësit Renato Malota i cili madje duket i bindur se Vllaznia në fund të sezonit do të jetë në Kupat e Europës.

Një optimizëm i tillë kuptohet që duhet të shoqërojë të gjithë skuadrën në mënyrë që ajo të startojë me fitore javën e ardhshme por sakaq, Vllaznia do të ketë pretendimet e saj edhe në Kupën e Shqipërisë ku shanset për të shkuar në Europë janë më të mëdha sepse rruga drejt suksesit është më e shkurtër dhe mundësitë më të mëdha.

Lexoni dhe kete

VLLAZNIA, STËRVITJE DISA DITORE NË POGRADEC

Vllaznia do të jetë pushim deri të martën. Trajneri Josa ka vendosur t’i lërë edhe …