Friday , 3 February 2023

MANASTIRLIU NË QENDRËN SHËNDETËSORE VERORE NË SHËNGJIN

Nga data 15 Qershor më shumë se 11 mijë pushues kanë marrë shërbim në 29 qendrat shëndetësore verore, me shërbim shëndetësor 24/7 për pushuesit në zonat turistike.

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu ka parë nga afër organizmin e qendrës shëndetësore verore Shëngjin, një ndër zonat më të populluara me pushues.

Janë 29 qendra shëndetësore verore 24-orëshe të hapura në të gjithë vendin, nga veriu në jug, nga zonat turistike malore në bregdet përgjatë sezonit turistik veror gjatë periudhës 15 qershor–15 shtator.

Lexoni dhe kete

MARSHIM HOMAZH PER TRAGJEDINE E HIMARES NE SHENGJIN

Dioqeza e Rrëshenit në bashkëpunumim me organizata të Shoqërise Civile në Kurbin e Lezhë, u …