Thursday , 23 February 2023

MANASTIRLIU: TESTIMET E SHPEJTA DO VIJNË BRENDA DHJETORIT

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, nga Kuvendi foli për masat që janë marrë në këtë situatë të pandemisë.

Ministrja ka bërë dhe një rezyme të punës se deritanishme sa i përket pandemisë dhe deklaroi se testimet e shpejta do të vijnë në vendin tonë brenda dhjetorit.

Sipas ministres, 250 shtretër i janë shtuar kapaciteteve për vjeshtë dimrin, ndërkohë spitalet rajonale janë para përgatitur.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …