Thursday , 23 February 2023

“MARTIRËT E KISHËS KATOLIKE QENDROJNË PARA NESH SI FENERË NDRIÇUES”

Martirët e kishës katolike qendrojnë para nesh si fenerë ndriçues dhe na tregojnë rrugën për të ecur. Kështu u shpreh nga mesha pontifikale arqipeshkvi i dioqezës Shkodër-Pult, Imzot Angelo Massafra.

Për të arritur qëllimet e veta, njeriu mund të përdor dhunën dhe trafikun e paligjshëm shtoi Massafra.

Sipas Massafrës, Europa po bëhet më e pandjeshme ndaj aspektit të fesë…

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …