Thursday , 23 February 2023

MASAT E OSHEE SHKODËR NË NATËN E NDËRRIMIT TË VITEVE

Në Shkodër janë marrë masat nga OSHEE për natën e ndërrimit të viteve. Një gjë e tillë bëhet e ditur nga drejtori i OSHEE Rajoni Shkodër, Armand Zhuka, i cili shtoi se ngarkesat e tepërta kanë shkaktuar defekte.

I pyetur për energjinë në zonat malore, Zhuka shpreson që moti të jetë i mirë, ndërsa garantoi se grupet e punës janë në gatishmëri.

Situata në zonat malore paraqitet e vështirë për shkak të trashësisë së borës dhe gjatë këtyre javëve ka pasur probleme me energjinë elektrike.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …