Tuesday , 16 August 2022

MASSAFRA: DHUNA PREZENTE NË TË GJITHA NIVELET

Arqipeshkvi i Dioqezit Shkodër-Pult Imzot Angelo Massafra në kuadër të ditës botërore të eleminimit të dhunës, u shpreh se në dhuna buron nga nivelet më të larta.

Ne shohim që edhe në parlament ka gjithkund dhunë. Prandaj duhet që të punojmë që ta eleminojmë këtë fenomen.

Mungesë kulture e quan Massafra përplasjet verbale në parlamention e Shqipërisë mes deputeteve që hyjnë deri tek anëtarët e familjes.

Lexoni dhe kete

BABANI: SITUATA E ZJARREVE NË VAU I DEJËS E RËNDUAR

Kreu i Bashkisë Vau i Dejës, Mark Babani, ka folur për situatën e zjarreve pas …