Wednesday , 29 September 2021

MATURANTËT NË PROTESTË PËR PROVIMIN E MATEMATIKËS

Në mes të provimeve, maturantët në vend kanë nisur sot protestat.

Maturantët nga gjimnaze të ndryshme të Shkodrës janë mbledhur paraditen e së shtunës në një protestë që nisi nga Bashkia e Shkodrës për të vijuar me një parakalim drejt qëndrës së qytetit tek Sheshi “Luigj Gurakuqi”.

Ata pretendojnë se provimi i Matematikës ishte i vështirë, i pa bazuar në literaturën…

Nëse nuk marrin zgjidhje ata kanë kërcënuar se do të bojkotojnë provimin e radhës, atë me zgjedhje…

Maturantët e Shkodrës kanë njoftuar se të hënën në ora 11 do mblidhen sërish tek sheshi Luigj Gurakuqi për të marshuar drejt Zyres Vendore të Arsimit Shkodër.

Lexoni dhe kete

NIS PROÇESI MESIMOR NE 41 SHKOLLAT E LEZHES

8637 nxënës nisen këtë të hënë vitin e ri shkollor në Lezhë, nga të cilët …