Thursday , 6 October 2022

MBLEDHJA E ASAMBLESË SË UNIVERSITETIT TË SHKODRËS

Pak ditë para nisjes së vitit të ri akademik është mbledhur Asambleja e Universitetit të Shkodrës.

Në fjalën e tij para pedagogëve të tjerë, Arben Prendi, përfaqësues i Fakultetit të Shkencave Shoqërore, tha se prej 1 viti përfaqësues të qeverisë nuk i kanë marrë parasysh kërkesat e Asamblesë…

Nga ana tjetër, pedagogu i Fakultetit Ekonomik në Universitetin e Shkodrës, Peter Saraçi, rënditi disa prej fakulteteve, të cilët rrezikojnë mbylljen për shkak të numrit të ulët të studentëve…

Gjatë kësaj mbledhje, pedagogët kanë rënditur një sërë problematikash, me të cilat përballen fakultetet e Universitetit të Shkodrës, teksa edhe situata e pandemisë ka ndikuar në përkeqësimin e situatës.

Lexoni dhe kete

PROBLEMATIKAT NË RRUGËT E SHKODRËS NGA RESHJET E SHIUT

Teksa IGJEUM ka parashikuar që këtë javë territori të përballet me stuhi e reshje të …