Tuesday , 26 October 2021

“ME SKENËN, PA SKENËN” RIKTHEN NË SHKODËR YMER BALËN

Kishte zgjedhur skenën e teatrit “Migjeni” për të promovuar librin e tij të ri “Me skenën, pa skenën”. Aktori i njohur shkodran, Ymër Bala, u rikthye në Shkodër për të prezantuar librin e tij, ku flet pikërisht për skenën. Kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi, thotë se qyteti i Shkodrës është munduar t’ia njohë kontributin që Bala ka dhënë.

Ndërsa, figura të njohura të Shkodrës tregojnë tregojnë kujtimet e tyre me Balën.

Për autorin Bala, ky është një emocion i veçantë për të.

Në promovimin e librit morën pjesë të afërm dhe miq të aktorit të mirënjohur Ymer Bala.

Lexoni dhe kete

“GISHTËZAT”, SHFAQJE PËR FËMIJË NË AMBIENT TË HAPUR

E kishin përgatitur shfaqjen që të jepet në teatrin “Migjeni”, një shfaqje për fëmijë, me …